De initiaties zijn je goed bevallen en je wil blijven hockey spelen? Dan dien je zelf initiatief te nemen en je in te schrijven vanaf midden juni via het formulier op onze website onder 'club - lid worden'. Alle info over het lidgeld is daar ook te lezen.

Je zal na de inschrijving een mail ontvangen met de betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling schrijven wij je in bij onze club en bij de Vlaamse Hockey Liga. Je zal een log in ontvangen voor ons ledenplatform twizzit. Maak direct je profiel aan, al onze clubcommunicatie gebeurt via dit platform!

Van zodra je ingeschreven bent, kan je direct langskomen op de trainingen van de oefenjeugd. Deze starten mid augustus.

In de oefenjeugd wordt de kinderen de kans gegeven om op eigen tempo de hockeytechnieken aan te leren. Deze krijgen twee trainingen per week. In de winterstop trainen alle spelers één keer per week. Afhankelijk van het aantal spelers per leeftijd zullen de spelers na de winterstop in een ploeg ingedeeld worden om deel te nemen aan competitie. Wedstrijden vinden plaats op zaterdag(voormiddag). 

Op het moment dat er competitie gespeeld wordt, dient er een outfit aangeschaft te worden. Deze kan besteld worden eind november op een pasmoment.

Train je mee met de oefenjeugd, dan dien je zelf je basisuitrusting te kopen: stick, scheenbeschermers en een bit. Alle info hierover onder 'veelgestelde vragen' op onze site.

Onze oefenjeugd is als volgt ingedeeld:

- Oefenjeugd 1 : geboortejaar 2015 (één training per week)

- Oefenjeugd 2 : geboortejaar 2014 tem 2009

- Oefenjeugd 3 : geboortejaar 2008 tem 2002

De trainingsuren voor seizoen 2020 - 2021 worden in juni op de site gezet!

Heb je vragen, stuur dan zeker een mail naar sportief@denderhockey.be