Dender Hockey Ninove

Wil je starten met hockey bij onze club, kan je twee vrijblijvende proeftraingen meedoen. Aanmelden vooraf verplicht. Meer info onder 'Proeftraining' op de site. Na deze twee trainingen zijn de spelers die geen lid worden niet langer verzekerd! 

Wil je aansluiten na de twee vrijblijvende proeftrainingen dien je zelf initiatief te nemen. Vul het formulier onderaan deze pagina correct in en betaal het lidgeld op onze rekening. Na ontvangst van het lidgeld schrijven wij je in en ontvang je een mail met de inloggegevens voor het ledenplatform op onze website. Het is belangrijk om je profiel hier onmiddellijk aan te maken. Voeg gerust een foto toe van de speler.

Je koopt vanaf nu best snel je eigen standaarduitrusting: bit, scheenbeschermers en stick. Meer info hierover kan je vinden op onze site onder 'Veelgestelde vragen'. Vanaf begin oktober kunnen er geen sticks van de club meer gebruikt worden.

Zodra de speler klaar is voor competitie kan er wedstrijdkledij gekocht worden. De club organiseert hiervoor twee keer per jaar een kledijverkoop.

Het lidgeld voor seizoen 2019/2020 zal bekend gemaakt worden midden juni 2019 samen met de trainingsuren voor volgend seizoen.

Het lidgeld voor seizoen 2018/2019 bedraagt:

Nieuwe spelers (oefenjeugd) één keer training per week : 200 €

Geboortejaar 2012, 2011 en 2010 : 245 €

Geboortejaar 2009, 2008, 2007 en 2006 : 255 €

Geboortejaar 2005 en ouder : 275 €

Trimhockey: 225 €

Korting vanaf tweede gezinslid: 15 € (korting enkel van toepassing voor 2de, 3de, ... gezinslid)

We werken met getrapte bijdragen en volgen hiermee de bondstarieven, dewelke stijgen naar gelang de leeftijd.

Opgelet: nieuwe spelers die in september starten bij de oefenjeugd en in de tweede competitieronde niet enkel meetrainen met een competitieploeg maar ook effectief zullen deelnemen aan competitie zullen 25 € extra lidgeld verschuldigd zijn. Dit zal beoordeeld worden door de trainers of de speler in aanmerking komt en de speler zal een competitieoutfit moeten aankopen om te kunnen competitie spelen.

Nieuwe geïnteresseerden kunnen vrijblijvend twee maal komen meetrainen, nadien vragen we om lid te worden van de club.

Het lidgeld dient gestort te worden op bankrekening nr. BE12 0017 6047 1992 met vermelding van “naam en voornaam van de hockeyer + geboortedatum”.

Attesten van de mutualiteit kunnen ons bezorgd worden via ons mail adres of kan je op training afgeven aan iemand van het bestuur.

Hoofdsponsor
Shirtsponsors
Onze bouwplannen
Sweatshirts
Lost & Found

Verloren voorwerpen verzamelen we op deze pagina. Graag zelf contact opnemen via mail om deze terug te bezorgen. 

Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

#wearedenderhockey
Wedstrijd Kalender
Onze seizoensafsluiter 2018

© 2016, website powered by Twizzit.com