Dender Hockey Ninove

Wil je starten met hockey bij onze club als speler zonder hockey ervaring, kan je deelnemen aan de vrijblijvende initiatietrainingen voor nieuwe spelers. Deze organiseren we twee keer per jaar in september en mei. Aanmelden vooraf verplicht. Meer info onder 'Proeftraining' op de site. 

Wil je aansluiten na deze vrijblijvende proeftrainingen dien je zelf initiatief te nemen. Vul het formulier onderaan deze pagina correct in en betaal het lidgeld op onze rekening. Na ontvangst van het lidgeld schrijven wij je in en ontvang je een mail met de inloggegevens voor het ledenplatform op onze website. Het is belangrijk om je profiel hier onmiddellijk aan te maken. Voeg gerust een foto toe van de speler.

Je koopt nu snel je eigen standaarduitrusting: bit, scheenbeschermers en stick. Meer info hierover kan je vinden op onze site onder 'Veelgestelde vragen'. 

Zodra de speler klaar is voor competitie kan er wedstrijdkledij gekocht worden. De club organiseert hiervoor twee keer per jaar een kledijverkoop.

Spelers met ervaring sturen een mail naar sportief@denderhockey.be, dan wordt samen bekeken of er direct kan aangesloten worden bij een ploeg.

Bestaande leden moeten dit formulier niet meer opnieuw invullen! Enkel nog het lidgeld betalen op onze rekening.

Het lidgeld voor seizoen 2020/2021 zal in juni bekend gemaakt worden.

Het lidgeld voor seizoen 2019/2020 bedraagt:

Geboortejaar 2014 (één training per week) : 160 €

Geboortejaar 2013, 2012, 2011 : 245 €

Geboortejaar 2010 tem 2006 : 255 €

Geboortejaar 2005 en ouder : 275 €

Damesploeg (onafhankelijk van geboortejaar) : 300 €

Trimhockey: 225 €

Korting vanaf tweede gezinslid: 15 € (korting enkel van toepassing voor 2de, 3de, ... gezinslid)

We werken met getrapte bijdragen en volgen hiermee de bondstarieven, dewelke stijgen naar gelang de leeftijd.

Het lidgeld dient gestort te worden op bankrekening nr. BE12 0017 6047 1992 met vermelding van “naam en voornaam van de hockeyer + geboortedatum”.

Attesten van de mutualiteit kunnen ons bezorgd worden via ons mail adres of kan je op training afgeven aan iemand van het bestuur.

Hoofdsponsor
Shirtsponsors
Nieuw veld mogelijk dankzij
Fin De Saison 2019
Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

Dender Hockey
Wedstrijd Kalender

© 2019, website powered by Twizzit.com