Dender Hockey Ninove

Bestaande leden

Betaal je lidgeld voor 31/07/2019! Spelers die op 15/08/2019 niet betaald hebben, worden geschrapt bij onze club en bij de liga. De herinschrijvingsbijdrage van 20 € zal nadien integraal doorgerekend worden.

Nieuwe leden met hockey ervaring

Heb je al voldoende hockey ervaring, dan is de kans groot dat je direct kan aansluiten bij een bestaande ploeg. Contacteer ons dan eerst via een mailtje voor meer info via sportief@denderhockey.be. 

Nieuwe leden zonder hockey ervaring

Kom kennismaken met hockey en onze club tijdens onze vrijblijvende initiatietrainingen. Deze organiseren we twee keer per jaar: in september en in mei. Nadien kan ingeschreven worden bij de club. Aansluiten buiten deze periodes is helaas niet mogelijk.

Alle info over de initiatietrainingen kan je hier terugvinden.

Alle info over inschrijven vind je hier.

Uiteindelijk zal na een periode van enkel trainingen in de oefenjeugd iedereen ingedeeld worden in een competitieploeg. Dit houdt in dat er naast de trainingen, op zaterdag een wedstrijd gespeeld wordt. Dit vraagt een engagement van de spelers, maar zeker ook van de ouders. Heb je interesse om te starten met een teamsport zoals hockey, bedenk dan zeker vooraf of je dit engagement wil aangaan. 

De ervaringen met competitiehockey zijn heel erg positief. De spelers groeien duidelijk naar elkaar toe en komen meer en (nog) gemotiveerder trainen, het spelniveau stijgt elke week en de ouders zijn betrokken en enthousiast. Een investering niet alleen in je tijd, maar ook in je kind. En natuurlijk de mogelijkheid om deel te nemen aan een actief sociaal verenigingsleven!

Wat houdt inschrijven in competitie juist in?

Van de spelers wordt verwacht dat ze het overgrote deel van de wedstrijden kunnen komen en zo niet tijdig verwittigen. Aanwezigheid op training wordt -in de mate van het mogelijke- sterk aangeraden omdat er meer en meer op specifieke spelsituaties getraind zal worden. Alle wedstrijden vinden plaats op zaterdagvoormiddag.

Deze stap kan voor onze club nooit lukken als de ouders zich niet mee engageren. Voor elke ploeg zoeken we een aantal personen die de zaken 'trekken'. Zijnde:

- Ploegverantwoordelijke: aanspreekpunt van de ploeg. On line wedstrijdblad invullen, communiceren wedstrijdkalender en vertrekuur, zorgen dat er voldoende spelers aanwezig zijn, zorgen voor een coach en scheids

- Coach: de ploeg begeleiden, opstellen en wissels doorvoeren, terugkoppelen met de trainers

- Scheidsrechter: je krijgt van ons een korte opleiding en kan on line een examen afleggen. We willen benadrukken dat alle scheidsrechters ouders zijn die allemaal gewoon hun best doen. In hockey is het not done dat spelers en ouders aan de kant commentaar geven op de scheidsrechter. Er wordt heel veel nadruk gelegd op fair play, op en naast het veld. Er zijn ook telkens 2 scheidsrechters per wedstrijd (één van elk team), zodat overleg mogelijk is.

Uiteraard begeleiden wij als club iedereen bij deze taak en zullen wij iedere vrijwilliger vooraf duidelijk informeren. De ervaring leert dat iedereen in het begin onzeker is, maar dat dit snel plaats ruimt voor enthousiasme en betrokkenheid.

Hoofdsponsor
Shirtsponsors
Nieuw veld mogelijk dankzij
Fin De Saison 2019
Dender Hockey
Wedstrijd Kalender

© 2019, website powered by Twizzit.com