Dender Hockey Ninove

In september organiseren we vier vrijblijvende initiatietrainingen op dinsdag tussen 18u15 en 19.30u. Deze trainingen zijn specifiek gericht op kinderen zonder ervaring en staan open voor alle leeftijden. Kom dan proberen of hockey iets voor jou is!

Eind september 2019 sluiten we de aanmeldingen voor nieuwe leden af. In mei 2020 organiseren we dan opnieuw een nieuwe reeks initiatietrainingen.

Overtuigd? Dan kan je je nadien inschrijven bij de club. De nieuwe spelers worden dan ingedeeld in onze oefenjeugd. Dit zijn drie groepen waar we de nieuwe spelers op leeftijd groeperen. Deze trainen twee keer per week, uitgezonderd spelers van het geboortejaar 2014 die één keer per week trainen tot en met de winterstop. De trainingsuren kan je terugvinden op onze site onder Sportief - Trainingsuren.

Indien er voldoende spelers per leeftijd zijn zullen de spelers tot U12 na de winterstop in een competitieploeg ingedeeld worden en vanaf midden februari tot eind mei elke zaterdag een wedstrijd spelen (niet in de schoolvakanties). Oudere spelers trainen meestal een volledig jaar vooraleer deel te nemen aan competitie.  

Aanmelden voor je eerste initiatietraining is verplicht via het formulier op onze site onder 'Starten met hockey - Proeftraining'. Dit formulier zal beschikbaar zijn vanaf juli 2019.

Nadat je je eerste training hebt meegedaan, kan je zonder opnieuw aan te melden langskomen op de volgende trainingen.

Heb je toch nog vragen? Stuur dan zeker een mail naar sportief@denderhockey.be met vermelding van de geboortedatum van de speler! 

De initiaties in mei 2019 zijn je goed bevallen en je wil blijven hockey spelen? Hou dan onze site in de gaten. Midden juni zullen wij de trainingsmomenten per leeftijd voor volgend seizoen bekend maken alsook de lidgelden.

Nadien kan je je inschrijven via het formulier op onze site. Je zal na de inschrijving een mail ontvangen met de betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling schrijven wij je in bij onze club en bij de Vlaamse Hockey Liga. 

Competitiespelers starten de voorbereiding mid augustus. Nieuwe spelers starten begin september in de 'oefenjeugd'. In deze groepen wordt de kinderen de kans gegeven om op eigen tempo de hockeytechnieken aan te leren. Deze krijgen twee trainingen per week. In de winterstop trainen alle spelers één keer per week. Afhankelijk van het aantal spelers per leeftijd zullen de spelers na de winterstop in een ploeg ingedeeld worden om deel te nemen aan competitie. Wedstrijden vinden plaats op zaterdagvoormiddag. Oudere spelers die starten (+ 12 jaar) trainen meestal eerst een volledig jaar vooraleer competitie te spelen.

Op het moment dat er competitie gespeeld wordt dient er een outfit aangeschaft te worden.

Train je mee met de oefenjeugd, dan dien je zelf je basisuitrusting te kopen: stick, scheenbeschermers en een bit. Alle info hierover onder 'veelgestelde vragen' op onze site.

Tip! Tijdens onze seizoensafsluiter op zaterdag 22/06 is er een hele namiddag een hockeyshop aanwezig! Een ideaal moment om je basisuitrusting aan te schaffen!

Hoofdsponsor
Shirtsponsors
Onze bouwplannen
Sweatshirts
Lost & Found

Verloren voorwerpen verzamelen we op deze pagina. Graag zelf contact opnemen via mail om deze terug te bezorgen. 

Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

#wearedenderhockey
Wedstrijd Kalender
Onze seizoensafsluiter 2018

© 2019, website powered by Twizzit.com