Dender Hockey Ninove

Na de paasvakantie starten we een nieuwe reeks vrijblijvende initiatietrainingen. Deze zijn specifiek gericht op kinderen zonder ervaring en staan open voor alle leeftijden. Kom nu proberen of hockey iets voor jou is!

Overtuigd? Dan kan je je vanaf juni reeds inschrijven voor volgend seizoen zodat je geen training hoeft te missen op ons nieuw terrein bij de start van het seizoen.

Deze trainingen gaan door op het kunstgrasveld van Pollare, telkens van 18u - 19.15u, op volgende data: donderdag 02/05, dinsdag 07/05, dinsdag 14/05, dinsdag 21/05, dinsdag 28/05.

Aanmelden voor je eerste initiatietraining verplicht via het formulier op onze site onder 'Starten met hockey - Proeftraining'. 

Nadat je je eerste training hebt meegedaan, kan je zonder opnieuw aan te melden langskomen op de volgende trainingen.

Heb je toch nog vragen? Stuur dan zeker een mail naar denderhockey@gmail.com met vermelding van de geboortedatum van de speler! 

De initiaties zijn je goed bevallen en je wil blijven hockey spelen? Hou dan onze site in de gaten. Midden juni zullen wij de trainingsmomenten per leeftijd voor volgend seizoen bekend maken alsook de lidgelden.

Nadien kan je je inschrijven via het formulier op onze site. Je zal na de inschrijving een mail ontvangen met de betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling schrijven wij je in bij onze club en bij de Vlaamse Hockey Liga. 

Competitiespelers starten de voorbereiding mid augustus. Nieuwe spelers starten begin september in de 'oefenjeugd'. In deze groepen wordt de kinderen de kans gegeven om op eigen tempo de hockeytechnieken aan te leren. Deze krijgen twee trainingen per week. In de winterstop trainen alle spelers één keer per week. Afhankelijk van het aantal spelers per leeftijd zullen de spelers na de winterstop in een ploeg ingedeeld worden om deel te nemen aan competitie. Wedstrijden vinden plaats op zaterdagvoormiddag. Oudere spelers die starten (+ 12 jaar) trainen meestal eerst een volledig jaar vooraleer competitie te spelen.

Op het moment dat er competitie gespeeld wordt dient er een outfit aangeschaft te worden.

Train je mee met de oefenjeugd dien je zelf je basisuitrusting te kopen: stick, scheenbeschermers en een bit. Alle info hierover onder 'veelgestelde vragen' op onze site.

Tip! Tijdens onze seizoensafsluiter op zaterdag 22/06 is er een hele namiddag een hockey shop aanwezig! Een ideaal moment om je basisuitrusting aan te schaffen!

Hoofdsponsor
Shirtsponsors
Onze bouwplannen
Sweatshirts
Lost & Found

Verloren voorwerpen verzamelen we op deze pagina. Graag zelf contact opnemen via mail om deze terug te bezorgen. 

Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

#wearedenderhockey
Wedstrijd Kalender
Onze seizoensafsluiter 2018

© 2016, website powered by Twizzit.com