Dender Hockey Ninove

Update: door de coronacrisis is het hoogst onzeker dat onze geplande hockey initiaties in mei kunnen doorgaan. Van zodra er meer nieuws bekend is zullen we onze site aanpassen en de data van de hockey initiaties publiceren.

Op dit moment is het niet mogelijk om een proeftraining mee te volgen.

De volgende reeks vrijblijvende hockey initiaties gaat door in mei 2020. De data zullen een maand eerder op deze plaats gepubliceerd worden.

Volwassenen die willen starten, kunnen dit wel een volledig seizoen lang. Alle info hiervoor onze site onder 'Sportief - Volwassenen/Trimmers'.

De initiaties zijn je goed bevallen en je wil blijven hockey spelen? Dan dien je zelf initiatief te nemen en je in te schrijven via het formulier op onze website onder 'club - lid worden'. Alle info over het lidgeld is daar ook te lezen.

Je zal na de inschrijving een mail ontvangen met de betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling schrijven wij je in bij onze club en bij de Vlaamse Hockey Liga. Je zal een log in ontvangen voor ons ledenplatform twizzit. Maak direct je profiel aan!

Van zodra je ingeschreven bent, kan je direct langskomen op de trainingen van de oefenjeugd op maandag en woensdag. 

In de oefenjeugd wordt de kinderen de kans gegeven om op eigen tempo de hockeytechnieken aan te leren. Deze krijgen twee trainingen per week. In de winterstop trainen alle spelers één keer per week. Afhankelijk van het aantal spelers per leeftijd zullen de spelers na de winterstop al dan niet in een ploeg ingedeeld worden om deel te nemen aan competitie. Wedstrijden vinden plaats op zaterdagvoormiddag. Oudere spelers die starten (+ 12 jaar) trainen meestal eerst een volledig jaar vooraleer competitie te spelen.

Op het moment dat er competitie gespeeld wordt, dient er een outfit aangeschaft te worden.

Train je mee met de oefenjeugd, dan dien je zelf je basisuitrusting te kopen: stick, scheenbeschermers en een bit. Alle info hierover onder 'veelgestelde vragen' op onze site.

Onze oefenjeugd is als volgt ingedeeld:

- Oefenjeugd 1 : geboortejaar 2014 (één training per week)

- Oefenjeugd 2 : geboortejaar 2013 tem 2008

- Oefenjeugd 3 : geboortejaar 2007 tem 2002

De trainingsuren staan op onze site!

Heb je vragen, stuur dan zeker een mail naar sportief@denderhockey.be 

Hoofdsponsor
Shirtsponsors
Nieuw veld mogelijk dankzij
Fin De Saison 2019
Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

Dender Hockey
Wedstrijd Kalender

© 2019, website powered by Twizzit.com