Dender Hockey Ninove

Na de paasvakantie starten we een nieuwe reeks vrijblijvende initiatietrainingen. Deze zijn specifiek gericht op kinderen zonder ervaring en staan open voor alle leeftijden. Kom nu proberen of hockey iets voor jou is!

Overtuigd? Dan kan je je vanaf juni reeds inschrijven voor volgend seizoen zodat je geen training hoeft te missen op ons nieuw terrein bij de start van het seizoen.

Deze trainingen gaan door op het kunstgrasveld van Pollare, telkens van 18u - 19.15u, op volgende data: donderdag 02/05, dinsdag 07/05, dinsdag 14/05, dinsdag 21/05, dinsdag 28/05.

Aanmelden voor je eerste initiatietraining verplicht via het formulier op onze site onder 'Starten met hockey - Proeftraining'. 

Nadat je je eerste training hebt meegedaan, kan je zonder opnieuw aan te melden langskomen op de volgende trainingen.

Heb je toch nog vragen? Stuur dan zeker een mail naar denderhockey@gmail.com met vermelding van de geboortedatum van de speler! 

We organiseren dit jaar terug een aspirant initiator hockey opleiding. Deelnemers worden opgeleid om de basistechnieken van het hockey aan te leren aan jeugdspelers. Daarnaast ligt de focus op de basisprincipes van het training geven. Hoe bouw ik een training op, wanneer stuur ik bij, ... 

Deze opleiding staat open voor alle spelers van geboortejaar 2004 of ouder. Ook ouders van spelers kunnen deze opleiding volgen. Na afloop ontvang je een officieel VTS diploma en biedt de club geïnteresseerden de mogelijkheid om volgend seizoen training te geven. 

Inschrijven doe je voor 15/06/2019 via het formulier op onze website (klik hier). Hou je nationaal nummer bij de hand, Sport Vlaanderen vraagt dit om je diploma te kunnen registreren.

Info cursus

De opleiding gaat door:

Maandag 01/07/2019 : 09u - 16u

Dinsdag 02/07/2019 : 09u - 16u

Woensdag 03/07/2019 : 09u - 12u

In de voormiddag wordt het theoretisch gedeelte gegeven. In de namiddag praktijk op het kunstgrasveld. Woensdag is het demotraining met onze jeugdspelers.

Afspraak om 08.50u in de vergaderzaal van de sporthal van Ninove. Aanwezig in sportieve kledij met je volledige hockeyuitrusting. Je cursus krijg je ter plaatse, neem zelf een balpen mee voor nota's. Voorzie voldoende water voor tijdens het praktijkgedeelte. 

Tijdens de middag wordt er gegeten in de cafetaria van de sporthal. Aankoop van een drankje ter plaatse verplicht. In de voormiddag kan ter plaatse een broodje besteld worden als je zelf geen lunchpakket meeneemt.

Na afloop zal elke deelnemer een officieel VTS diploma ontvangen.

Vragen? Stuur een mail naar sportief@denderhockey.be !

Vanaf nu kan iedereen onze nieuwe Dender sweatshirts bestellen! Verschillende kleurcombinaties mogelijk.

Voor deze sweatshirts werken we samen met de firma PS Wear. Hun winkel bevindt zich op de Brusselsesteenweg 304 in Ninove (schuin over Boels verhuring).

Zij groeperen de orders en binnen de 2 à 3 weken na je bestelling zal je een mail ontvangen wanneer je de sweater in hun winkel kan oppikken. De betaling gebeurt rechtstreeks aan de club via overschrijving.

Info omtrent de locatie en openingsuren: www.pswear.be

Bestellingen kunnen alleen via het formulier op onze site gebeuren onder 'club - sweatshirt dender'!

Wil je zeker zijn van de maat? Kijk eens rond op training en vraag om een model van een andere speler te kunnen passen.

Ondertussen werd onze omgevingsvergunning goedgekeurd en kunnen we binnenkort officieel starten met de aanleg van het terrein en clubhuis. 

Eerst dienen er evenwel nog heel wat archeologische werkzaamheden te gebeuren. We hopen de aanleg van het terrein rond te hebben tegen eind augustus 2019 zodat we het nieuwe hockey seizoen op de nieuwe locatie kunnen starten!

Hieronder een visualisatie van onze plannen:

 

Proficiat aan onze Red Lions met hun fantastische prestatie: wereldkampioen!

Het was een feest in Brussel!

Woensdag 13/12/2017 werd de notariële akte verleden waardoor ons gebruiksrecht op bijna 3 hectare recreatiegrond officieel is! Een belangrijk moment voor onze club, gezien we vanaf nu gericht naar een bepaald doel kunnen toewerken. Ook al is de weg nog lang, we zijn er van overtuigd dat we samen met al onze leden iets mooi kunnen neerzetten! Let's stick together!

De eerste actie in het kader van “Let’s Stick Together” is een feit.

U14-manager Jan Taildeman leerde TROOPER kennen en wist direct dat dit het geknipte initiatief was om onze club financieel te steunen.

Je kan onze club nu ook steunen door je online aankopen via "Trooper voor Dender Hockey" te doen.

Met TROOPER werken is heel makkelijk. Op onze pagina www.trooper.be/denderhockey kies je je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.

Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen. De shop betaalt een percentje aan onze club. Gemiddeld krijgen wij €5 per aankoop van €100.

Je vindt zeker een online winkel in het TROOPER aanbod. Grote webshops zoals Coolblue, Collishop, CKS, Booking.com, Brussels Airlines, AS Adventure, Mamzel, ja zelfs AliExpress, … steunen onze club als je bij hen iets koopt.

Met Sinterklaas en de feestdagen in het verschiet, maak je niet alleen je kinderen blij maar ook Dender Hockey!

 

Dit weekend werden onze twee nieuwe doelen in gebruik genomen. Wederom topkwaliteit op een zeer correcte en snelle manier geleverd door hockeypartner!

We hechten veel belang aan sportiviteit en fairplay, dit zowel op als naast het veld. Respect voor tegenstander en scheidsrechter zit in het DNA van de hockey sport! Denk hier aan bij het aanmoedigen van de spelertjes.

We hebben op onze website nog eens de belangrijkste spelregels bij de jeugd weergegeven in handige pictogrammen. Check deze zeker eens.

 

 

Hoofdsponsor
Shirtsponsors
Onze bouwplannen
Sweatshirts
Lost & Found

Verloren voorwerpen verzamelen we op deze pagina. Graag zelf contact opnemen via mail om deze terug te bezorgen. 

Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

#wearedenderhockey
Wedstrijd Kalender
Onze seizoensafsluiter 2018

© 2016, website powered by Twizzit.com