Dender Hockey Ninove

Tijdens de krokusvakantie zijn er geen trainingen en geen competitiematchen.

Ook op monjdagnacht 2 maart en dinsdag 3 maart is er geen training wegens carnaval Ninof! 

Veel plezier in de vakantie en tijdens carnaval!

Vanaf 07/10/2019 is onze club verhuisd naar een nieuw veld!

Alle info kan je hier terugvinden.

Nu ons clubhuis winddicht staat is het tijd om aan de afwerking te beginnen. Verschillende (grote) werken worden uitgevoerd door aannemers, maar om ons budget rond te krijgen is het noodzakelijk dat we sommige werken zelf uitvoeren.

Daarom deze oproep naar helpende handen. Kan je één of meerdere dagen in het weekend mee een handje komen toesteken, laat ons dan zeker snel iets weten. Wij voorzien het materiaal en een verantwoordelijke met kennis van zaken. Heb je zelf specifieke kennis van iets en wil je graag helpen, kan je ons dit altijd laten weten op infrastructuur@denderhockey.be !

Aanduiden van je aanwezigheid doe je via deze doodle: https://doodle.com/poll/z3qzngt3kvdamcad

Graag je naam en mail adres vermelden als deelnemer.

Planning (aanvang zaterdag: 09u - zondag 09.30u)

Zaterdag 08/02 : plaatsen sanitaire leidingen aanvoer water. Voormiddag: 3 personen. Namiddag: 2 extra personen.

Zondag 09/02 : plaatsen sanitaire leidingen aanvoer water. Voormiddag: 4 personen.

Zaterdag 15/02 : elektriciteitskabels trekken en bevestigen. Voor -en namiddag: 5 personen.

Zaterdag 07/03 : isolatieplaten plaatsen op uitvulchape. Voor -en namiddag: 10 personen.

Zaterdag 14/03 & zondag 15/03 : plaatsen buizen vloerverwarming. Voor -en namiddag: 7 personen.

Zaterdag 21/03: afwerken plaatsen buizen vloerverwarming. Voor -en namiddag: 7 personen.

De winterstop zit er bijna op. Vanaf maandag 3 februari trainen we opnieuw twee keer per week volgens onderstaand schema. 

Download schema in pdf hier.

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we als club een samenwerking hebben afgesloten met Sportways voor de organisatie van onze hockeykampen! Sportways is een Nederlandse organisatie die al meer dan 30 jaar hockeykampen organiseert.

SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagstages? Pak je agenda er alvast bij, want de data van de leukste en leerzaamste hockeystages voor 2020 zijn bekend! Ga aan de slag met de backhand of perfectioneer jouw basishouding... Alle kampen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en wensen. Jij komt gegarandeerd als betere hockeyer thuis. Tot snel bij één van onze hockeystages!

In de paasvakantie

14 t/m 17 april 2020, U6 tot en met U16 (tot en met geboortejaar 2004).

In de zomervakantie

24 t/m 28 augustus 2020, U6 tot en met U16 (tot en met geboortejaar 2004).

Wil je je direct inschrijven? Bekijk de kalender van de hockeystages hier: https://be.sportways.com/nl/taxonomy/term/3815

Inschrijven en betalen loopt via Sportways! 

Opgelet: deze kampen zijn enkel voor spelers met ervaring. Kinderen zonder enige hockeyervaring verwijzen we door naar onze initiatietrainingen.

Vragen? sportief@denderhockey.be

Opleiding aspirant-initiator hockey: 01/07/2020 - 03/07/2020

We organiseren dit jaar terug een aspirant-initiator hockeyopleiding. Deelnemers worden opgeleid om de basistechnieken van het hockey aan te leren aan jeugdspelers. Daarnaast ligt de focus op de basisprincipes van het training geven: hoe bouw ik een training op, wanneer stuur ik bij, ... 

Deze opleiding staat open voor alle spelers van geboortejaar 2005 of ouder. Ook ouders van spelers (zonder ervaring) kunnen deze opleiding volgen. Na afloop ontvang je een officieel VTS-diploma en biedt de club geïnteresseerden de mogelijkheid om volgend seizoen training te geven. 

Inschrijven doe je voor 15/06/2020 via het formulier op onze website (klik hier). Hou je nationaal nummer bij de hand, Sport Vlaanderen vraagt dit om je diploma te kunnen registreren.

De opleiding gaat door:

Woensdag 01/07/2020: 09u-16u

Donderdag 02/07/2020: 09u-16u

Vrijdag 03/07/2020: 09u-12u

In de voormiddag wordt het theoretisch gedeelte gegeven. In de namiddag praktijk op het kunstgrasveld. Vrijdag is het demotraining met onze jeugdspelers.

Afspraak om 08.50u in het clubhuis. Aanwezig in sportieve kledij met je volledige hockeyuitrusting. Je cursus krijg je ter plaatse, neem zelf een balpen mee voor nota's. Voorzie voldoende water voor tijdens het praktijkgedeelte. Tijdens de middag wordt er gegeten in het clubhuis. Lunch zelf mee te brengen.

Na afloop zal elke deelnemer een officieel VTS-diploma ontvangen.

Vragen? Stuur een mail naar sportief@denderhockey.be!

Na onze succesvolle initiatietrainingen in mei en september hebben we de inschrijvingen en proeftrainingen afgesloten op 30/09/2019. We mogen ondertussen meer dan 60 nieuwe spelers verwelkomen bij onze club!

Interesse om de hockeysport te komen ontdekken? In mei 2020 organiseren we terug een reeks vrijblijvende hockeyinitiaties. De data hiervoor zullen in april 2020 bekend gemaakt worden.

In tussentijd kan je alle nuttige info voor nieuwe spelers zonder ervaring terugvinden op onze site onder 'starten met hockey'.

De indoortrainingen gaan door op volgende dagen:

De trainingen gaan door in zaal Du Parc, Erembodegemstraat 31, 9300 Aalst. Dit tussen 18u en 19.15u.

Voor de initiaties moet je geen speciale zaken zoals een beschermingshandschoen en een indoorstick gaan kopen.

Een bit en scheenbeschermers zijn wel nodig! Evenals indoor sportschoenen. Dus zeker niet je outdoor hockeyschoenen.

Vragen? indoor@denderhockey.be

Info zaal Du Parc:

Dit weekend vinden de laatste competitiewedstrijden plaats. Nadien trainen we nog een week volgens het gewone schema.

Vanaf maandag 25/11 gaat de winterstopregeling in en trainen alle ploegen nog slechts één keer per week volgens onderstaand schema.

Spelers uit de oefenjeugd werden reeds persoonlijk verwittigd bij welke ploeg ze gaan aansluiten. In de loop van volgende week worden ook zij ingedeeld in een ploeg op de website.

Opgelet: bij vriestemperaturen is het veld niet bespeelbaar. Afgelastingen worden minimaal 2 uur vooraf aangekondigd op onze website en social media. Bij twijfel: check deze vooraleer te vertrekken.

We hechten veel belang aan sportiviteit en fairplay, dit zowel op als naast het veld. Respect voor tegenstander en scheidsrechter zit in het DNA van de hockey sport! Denk hier aan bij het aanmoedigen van de spelertjes.

We hebben op onze website nog eens de belangrijkste spelregels bij de jeugd weergegeven in handige pictogrammen. Check deze zeker eens.

 

 

Hoofdsponsor
Shirtsponsors
Fin De Saison 2019
Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

Dender Hockey
Wedstrijd Kalender

© 2019, website powered by Twizzit.com