In september organiseren we vier vrijblijvende initiatietrainingen op donderdag tussen 18u en 19u. Deze trainingen zijn specifiek gericht op kinderen zonder ervaring en staan open voor alle leeftijden vanaf het geboortejaar 2014. Kom dan proberen of hockey iets voor jou is!

Volwassenen die recreatief wensen te hockeyen zijn het volledige seizoen door welkom om vrijblijvend een training mee te doen bij onze trimmers. Alle info daarover kan je hier terugvinden.

Deze trainingen gaan door op het kunstgrasveld van Pollare (zie routebeschrijving op onze site). Momenteel is de aanleg van ons eigen veld druk gaande. Indien we toch vroeger verhuizen naar ons eigen terrein in de Outerse Lebeke zullen wij alle deelnemers contacteren. Maar zonder bericht gaan de initiaties dus gewoon door in Pollare.

Eind september 2019 sluiten we de aanmeldingen voor nieuwe leden af. In mei 2020 organiseren we dan opnieuw een nieuwe reeks initiatietrainingen.

Overtuigd? Dan kan je je nadien inschrijven bij de club. 

Aanmelden voor je eerste initiatietraining is verplicht via het formulier op onze site onder 'Starten met hockey - Proeftraining'. 

Sportieve kledij en een flesje water volstaan. Wij voorzien een stick ter plaatse.

Nadat je je eerste training hebt meegedaan, kan je zonder opnieuw aan te melden langskomen op de volgende trainingen.

Heb je toch nog vragen? Stuur dan zeker een mail naar sportief@denderhockey.be met vermelding van de geboortedatum van de speler!