We organiseren dit jaar terug een aspirant initiator hockey opleiding. Deelnemers worden opgeleid om de basistechnieken van het hockey aan te leren aan jeugdspelers. Daarnaast ligt de focus op de basisprincipes van het training geven. Hoe bouw ik een training op, wanneer stuur ik bij, ... 

Deze opleiding staat open voor alle spelers van geboortejaar 2004 of ouder. Ook ouders van spelers kunnen deze opleiding volgen. Na afloop ontvang je een officieel VTS diploma en biedt de club geïnteresseerden de mogelijkheid om volgend seizoen training te geven. 

Inschrijven doe je voor 15/06/2019 via het formulier op onze website (klik hier). Hou je nationaal nummer bij de hand, Sport Vlaanderen vraagt dit om je diploma te kunnen registreren.

Info cursus

De opleiding gaat door:

Maandag 01/07/2019 : 09u - 16u

Dinsdag 02/07/2019 : 09u - 16u

Woensdag 03/07/2019 : 09u - 12u

In de voormiddag wordt het theoretisch gedeelte gegeven. In de namiddag praktijk op het kunstgrasveld. Woensdag is het demotraining met onze jeugdspelers.

Afspraak om 08.50u in de vergaderzaal van de sporthal van Ninove. Aanwezig in sportieve kledij met je volledige hockeyuitrusting. Je cursus krijg je ter plaatse, neem zelf een balpen mee voor nota's. Voorzie voldoende water voor tijdens het praktijkgedeelte. 

Tijdens de middag wordt er gegeten in de cafetaria van de sporthal. Aankoop van een drankje ter plaatse verplicht. In de voormiddag kan ter plaatse een broodje besteld worden als je zelf geen lunchpakket meeneemt.

Na afloop zal elke deelnemer een officieel VTS diploma ontvangen.

Vragen? Stuur een mail naar sportief@denderhockey.be !