Ondertussen zullen de meeste spelers en ouders al gezien hebben dat er in ons clubhuis niet met cash betaald kan worden. We hebben immers geopteerd om onze bar volledig cashless te maken. Concreet wil dit zeggen dat je op drie manieren zal kunnen betalen:

  • Payconiq app op de gsm
  • Bancontact kaart
  • Clubkaart

Met de clubkaarten willen we een oplossing bieden voor onze jongste spelers die je nog niet met een gsm of bankkaart op pad stuurt. Maar uiteraard is de clubkaart voor al onze leden een zeer gemakkelijke oplossing.

Een woordje uitleg over deze clubkaarten.

Elk lid zal een gratis clubkaart aangeboden krijgen van de club. Deze is voor alle duidelijkheid niet verplicht maar het gebruik er van wordt door ons wel aangemoedigd!

Betalen aan de kassa met de clubkaart gebeurt zonder code. Je dient de kaart op de kaartlezer aan de kassa te leggen waarna het bedrag van je rekening geboekt wordt. De kassa toont meteen het resterende saldo op je rekening. Je kan ook altijd de qr code vooraan op de kaart scannen, dan krijg je meteen het saldo op de clubkaart te zien op je gsm.

Je clubkaart opladen kan aan de kassa via bancontact of van thuis uit via een app.

Registreer je clubkaart!

Je clubkaart registreren is een belangrijke stap. Op die manier kan je van op afstand altijd je kaart blokkeren bij verlies. Ook zien wij als club na de registratie je kaart nadien in onze systemen en kunnen we ook een kaart blokkeren en opnieuw activeren indien nodig.

Een stappenplan om te registreren kan je hier terugvinden: 

https://static.twizzit.com/public/v2/media/529/614b6821bda9d.pdf

Vraag naar je clubcard aan de kassa van de bar!