Normaal organiseren we elk jaar een groot pasmoment. Dit kunnen we nu niet doen. Daarom gaat onze kledijverkoop volledig digitaal door.

Speel je competitie bij het begin van seizoen 2021/2022 dien je verplicht een outfit aan te schaffen. Deze outfit wordt persoonlijk gesublimeerd en blijft eigendom van de speler. We spelen nog met de huidige truitjes tot eind seizoen 2021/2022.

Vooraleer te beginnen, check of je in het correcte formulier zit: jongens of meisjes!

Er dienen drie zaken besteld te worden:

- clubkousen: op basis van de schoenmaat. Bij twijfel bestel een maat groter. Deze kunnen nadien altijd nog bijbesteld worden. Past de maat niet, kunnen deze geruild worden achteraf.

- broekje/rokje: de maten tailleren normaal. Deze kunnen ook achteraf geruild worden, moest de maat niet passen.

- polo: elke set bestaat uit een thuis -en uittruitje. De maten tailleren normaal. Je kiest zelf de naam die er op komt. Tem U12 wordt vaak de voornaam genomen (al dan niet met eerste letter achternaam als er meerdere spelers met dezelfde naam in een ploeg zitten). Vanaf U14 kiezen de spelers vaak de achternaam. De club kiest de nummers van de nieuwe spelers. Enkel bestaande spelers vullen hun nummer in het formulier in. De polo kan achteraf niet geruild worden. Hou er rekening mee dat in de winter vaak nog een trui onder de polo gedragen wordt.

Tegen de start van de volgende competitieronde wordt de outfit uitgedeeld. Doordat de kledij op maat gesublimeerd wordt duurt het productieproces ongeveer 10 à 12 weken.

Bij vragen, stuur aub een mail met je vraag en gsm nummer naar denderhockey@gmail.com vooraleer te bestellen. Wij antwoorden je snel terug.

De bestelling dient uiterlijk 31/05/2021 geplaatst te worden!