We werken voor onze clubkledij samen met Hockeydirect en Osaka.

Opgelet: momenteel is de clubshop offline tem begin juli!

Alle bestellingen en betalingen verlopen rechtstreeks via Hockeydirect, zij sturen alles naar je thuisadres en zijn verantwoordelijk voor eventuele retours.

De algemene link naar onze clubshop is: https://www.hockeydirect.be/verenigingen/dender-hc

Er kunnen twee zaken besteld worden:

1) een bundel competitiekledij. Deze is verplicht te bestellen door ieder lid dat volgend jaar competitie zal spelen. Gebruik de bundel en niet de individuele artikels in de webshop!

De bundel (links hieronder) bestaat uit: home shirt, away shirt, broekje of rokje, home socks, away socks. 

Meer info over hoe de bestelling te plaatsen, kan je hieronder terugvinden. Lees deze zeker aandachtig door vooraleer te bestellen.

2) trainingskledij. Deze is volledig vrijblijvend te bestellen en omvat oa traingings tshirts, sweaters, hoodies, regenjassen, ... Vanaf september wordt deze twee dagen na bestelling thuis geleverd. Voor de eerste bestellingen in het voorjaar 2022 zal hockeydirect eerst groeperen en na een aantal weken weken thuis leveren. De prijzen van de trainingskledij zijn de officiële Osaka retail prijzen min 10% korting voor onze clubleden. De bedrukking van het clublogo en evt de achterkant bij de hoodie en trainingsjas zit inbegrepen in de prijs.

Concrete tips over je bestelling

Bestel je zowel trainingskledij als competitiekledij, plaats dan twee aparte orders! 

Check op training bij een medespeler voor de juiste maat. Bestel liever wat groter dan net gepast zodat de truitjes zeker minimaal twee seizoenen meegaan. Voor de competitiepolo's zijn geen retours mogelijk. De maten van de trainingskledij volgen deze van de competitiekledij. Gratis retours voor de trainingskledij zijn steeds mogelijk via hockeydirect.

Voor de competitieoutfit kan je onderstaande links gebruiken. Gebruik zeker de bundels om te bestellen en niet de individuele items. Zo vermijden we fouten. De individuele items staan reeds los vermeld in de clubshop, maar dienen voor bijbestellingen vanaf september 2022. Je naam en nummer worden gratis bedrukt in de bundels (en niet bij een individueel truitje) als aanbieding van hockeydirect voor de eerste bestelling. Vanaf september 2022 zal hier een kostprijs voor gerekend worden.

- kids meisjes: Osaka Tenue Pakket Meisjes Dender Hockey - HockeyDirect.be

- kids jongens: Osaka Tenue Pakket Jongens Dender Hockey - HockeyDirect.be

- dames: Osaka Tenue Pakket Dames Dender Hockey - HockeyDirect.be

- heren: Osaka Tenue Pakket Heren Dender Hockey - HockeyDirect.be

Toevoegen naam en nummer: klik op personaliseren (onder de kledingmaat). 

De naam op het truitje is vrij te kiezen door de speler. We geven mee dat in de onderbouw vaak de voornaam gekozen wordt en in de bovenbouw vaak de achternaam.

Voor het nummer is het belangrijk dat de speler het door de club toegewezen nummer gebruikt. De lijsten staan in een apart bestand hieronder. Het is de verantwoordelijkheid van de speler/ouder om dit te checken en correct door te geven. De scheidsrechter heeft altijd het recht om spelers met een dubbel nummer te weigeren op het veld. Nieuwe spelers checken bij de club hun nummer vooraleer te bestellen.

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Stuur dan een mailtje naar denderhockey@gmail.com

Bekijk hier de lijst van de rugnummers:

Rugnummers meisjes

Rugnummers jongens

Shirtsponsors
Hoofdsponsor
Nieuw veld mogelijk dankzij
Dender Hockey
Clubshop

Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

Wedstrijd Kalender

© 2022, website powered by Twizzit.com