Volwassen spelers die geen competitie willen spelen zijn welkom bij onze trimploeg!

Trimhockey is een vriendschappelijke competitie tussen clubs waarbij één keer per maand een wedstrijd gespeeld wordt op een weekavond. Elke week wordt er één keer getraind met uitgebreide nabespreking achteraf. Daarnaast spelen we regelmatig een vriendschappelijke wedstrijd en pikken we hier en daar een toernooi mee. Verder hangt hier geen specifiek engagement aan vast. Je komt wanneer je kan.

De trainingen richten zich enerzijds op absolute beginners (ouder dan 18 jaar) en anderzijds op volwassenen (m/v) met ervaring die nog één keer per week op recreatief niveau willen sporten. De training wordt gegeven, aangepast aan ieders niveau en gaat wekelijks door op woensdag tussen 20.15u-21.45u. 

Je kan twee keer vrijblijvend een training komen meedoen op woensdag. Vul wel zeker het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina in! Scrol dus zeker langs alle leuke foto's hieronder :-)

Beslis je nadien om te blijven komen, vul je het formulier in bij 'club - lid worden' en betaal je het lidgeld van 225 € op onze rekening.

Om te komen proberen heb je alleen sportieve kledij en sportschoenen nodig. Wij voorzien een stick. Beslis je om te blijven komen, koop je best snel je basisuitrusting (bit, scheenbeschermers en stick). Meer uitleg hierover op onze site bij veelgestelde vragen.

Bij vragen, stuur zeker een mailtje naar sportief@denderhockey.be ! 

Wat was het weer fantastisch! We namen terug deel aan het Panot International Tournament van de FC Barcelona papi's en mami's. Deze keer met een mannen -én een vrouwenteam.

Een ongelofelijk warm welkom, een spannend sportief toernooi en bruisende bars en restaurants. Wat een weekend! 

 

Prachtig weer, dito club en relaxe sfeer. Vierde plaats op veertien ploegen. Geslaagd toernooi!

 

Onze eerste Europese match en wat voor één. Midden juni 2018 speelden we het BCN panot toernooi voor hockey papis van FC Barcelona in het Estadio Pau Negre op de Olympische site. Een ongelofelijk warm welkom van de thuisploeg gevolgd door een fantastische dag (én nacht) in Barcelona. Wat een weekend!  

Dinsdag 13/06/2017 was terug een bescheiden mijlpaal voor onze club. Na twee maanden training speelden onze trimmers hun allereerste wedstrijd. Dit in en tegen Gantoise. Het werd een spannende wedstrijd op het scherp van de snee. Jammer voor ons zat er de laatste tien minuten nog een pak meer fysieke snee op bij de tegenstander waardoor we onze krappe 0-1 voorsprong niet konden vasthouden. Het werd uiteindelijk 2-1 voor Gantoise.

Achteraf was er nog voldoende ruimte voor een uitvoerige nabespreking en werd de outfit vastgelegd voor volgend seizoen. Dat we de meest stijlvolle uitrusting van het westelijke halfrond zullen hebben, is nu al een zekerheid. Op naar de volgende wedstrijd!

© 2021, website powered by Twizzit.com

Shirtsponsors
Nieuw veld mogelijk dankzij
Hoofdsponsor
Fin De Saison 2019
Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

Dender Hockey
Wedstrijd Kalender