De initiaties zijn je goed bevallen en je wil blijven hockey spelen? Dan dien je zelf initiatief te nemen en je in te schrijven vanaf via het formulier op onze website onder 'club - lid worden'. Alle info over het lidgeld is daar ook te lezen.

Je zal na de inschrijving een mail ontvangen met de betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling schrijven wij je in bij onze club en bij de Vlaamse Hockey Liga. Ontvangen wij het lidgeld niet binnen de 7 dagen zal je inschrijving door ons verwijderd worden. Je zal nadat wij de betaling verwerkt hebben een log in ontvangen voor ons ledenplatform twizzit. Maak direct je profiel aan, al onze clubcommunicatie gebeurt via dit platform!

Van zodra je ingeschreven bent, kan je direct langskomen op de trainingen van de oefenjeugd. 

In de oefenjeugd wordt de kinderen de kans gegeven om op eigen tempo de hockeytechnieken aan te leren. Deze krijgen twee trainingen per week. In de winterstop trainen alle spelers één keer per week. Afhankelijk van het aantal spelers per leeftijd zullen de spelers na de winterstop in een ploeg ingedeeld worden om deel te nemen aan competitie. Ga er dus van uit dat je kind vanaf mid februari wedstrijden zal spelen. Wedstrijden vinden altijd plaats op zaterdag en nooit in de schoolvakanties. De jongste ploegen spelen het vroegst op zaterdag. Hoe ouder, hoe later op de dag er gespeeld wordt. 

Onze oefenjeugd 1 zal het eerste jaar sowieso geen competitie spelen. Bij oefenjeugd 3 wordt in principe een volledig jaar getraind vooraleer er competitie gespeeld wordt. Maar het kan zijn dat er toch voldoende nieuwe spelers zijn om direct een ploeg te vormen na nieuwjaar. Dit hangt af van het aantal inschrijvingen.

Competitiewedstrijden zijn onlosmakelijk verbonden met een teamsport. Als je interesse hebt om te starten met hockey, bedenk dan vooraf of je dit engagement wil aangaan en of er geen conflicten zijn met andere hobby's op zaterdag.  

Op het moment dat er competitie gespeeld wordt, dient er een outfit aangeschaft te worden. Deze kan besteld worden eind november op een pasmoment.

Train je mee met de oefenjeugd, dan dien je zelf je basisuitrusting te kopen: stick, scheenbeschermers en een bit. Alle info hierover onder 'veelgestelde vragen' op onze site.

Onze oefenjeugd is voor seizoen 2020/2021 als volgt ingedeeld:

- Oefenjeugd 1 : geboortejaar 2015 (één training per week)

- Oefenjeugd 2 : geboortejaar 2014 tem 2009

- Oefenjeugd 3 : geboortejaar 2008 tem 2002

De trainingsuren voor seizoen 2020 - 2021 staan op de site!

Heb je nog vragen? Check dan zeker onze veelgestelde vragen of stuur een mail naar sportief@denderhockey.be