Wij organiseren twee keer per jaar een reeks van drie vrijblijvende initiatietrainingen. Tijdens deze initiatietrainingen kan iedereen met interesse om te starten met hockey komen proberen of hockey iets voor hem/haar is. Deze trainingen gaan door in juni en september. Nadien kan ingeschreven worden bij de club.

De volgende reeks initiaties vindt plaats in september 2024 op volgende data:

- zondag 1 september tussen 10u-11.15u

- zondag 8 september tussen 10u-11.15u

- zondag 15 september tussen 10u-11.15u

Inschrijving vooraf is verplicht via deze link: inschrijving proeftraining september 2024 .

Sportieve kledij en een drinkbus met water volstaan, je krijgt van ons een stick om te gebruiken.

Deze proeftrainingen voor seizoen 2024/2025 staan open voor meisjes en jongens van geboortejaar 2019 tem geboortejaar 2013. We hebben helaas niet genoeg plaats meer op ons veld om oudere jeugdspelers op te leiden.

Ben je van 2012 of ouder kan je enkel aansluiten als je minimaal één volledig jaar hockey ervaring in competitie hebt. Contacteer ons op de mail hieronder om de mogelijkheden te horen om aan te sluiten bij één van onze bovenbouw ploegen.

Volwassenen (18+) zonder ervaring kunnen terecht bij onze trimhockey. Hier kan een heel jaar lang ingestapt worden.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle info. Tijdens de laatste initiatiatraining organiseren we een infomoment in het clubhuis. Je kan altijd iemand van de club aanspreken tijdens de initiatietrainingen met je vragen.

Wil je inschrijven bij de club nadien? Je zal na afloop van de laatste training een mail met alle info ontvangen van ons. Op onze site staat het meeste ook al uitgelegd onder 'starten met hockey - proeftraining'.

Heb je toch nog specifieke vragen? Stuur dan een mail naar sportief@denderhockey.be