Kom vrijblijvend de hockeysport ontdekken op dit Girls Only event georganiseerd door de Vlaamse Hockey Liga op onze club!
 
Wij laten jou en je vriendinnetjes kennis maken met hockey tijdens een leuke training.
 
Dit gaat door op woensdag 25 mei om 14u.
Inschrijven doe je via deze link: https://hockey.be/nl/girls/evenementen/
 
Speel je al hockey? Dan ben je zeker welkom samen met een vriendinnetje die graag eens wil kennismaken met hockey.
Vergeet je niet in te schrijven!
 
 
Te weinig meisjes ontdekken op jonge leeftijd de hockey sport. Afgezien van het aspect fysieke conditie, biedt de beoefening van een sport als hockey ook een reeks voordelen die van essentieel belang zijn voor de ontwikkeling van kinderen: socialisatie, solidariteit, respect, gevoel van eigenwaarde, wil om jezelf te overtreffen enz.
Om al deze redenen, en nog vele andere die we zouden kunnen noemen, heeft de Hockeybond besloten om niet alleen meer zichtbaarheid te geven aan vrouwenhockey, maar ook om een rekruteringscampagne op te zetten, zodat deze geweldige Olympische sport door een groot aantal jonge meisjes wordt ontdekt.
Wil je iets leuks beleven? Vrienden maken voor het leven? Bewegen, springen, rennen, en plezier hebben? De frisse lucht opsnuiven zonder per se je laarzen te hoeven aantrekken? Maar bovenal, wil je de mooiste momenten van je leven beleven, in een kader van respect, fair play en solidariteit? Dan is hockey echt iets voor jou!
Omdat we weten dat voor een jong meisje beginnen met een sport soms beangstigend kan zijn, en dat nieuwe mensen ontmoeten in een onbekende omgeving niet altijd gemakkelijk is, stellen we voor om het hockey te komen ontdekken met je beste vriendin(nen)!