Omdat er de komende weken (voorlopig) geen vooruitzicht is op een versoepeling van de coronamaatregelen, zijn we met de sportieve cel op zoek gegaan naar een oplossing voor de verdwenen tweede training bij de onderbouw tot en met U12 (met uitzondering voor oefenjeugd 1).

Door de huidige coronamaatregelen is het onmogelijk om alle ploegen 2 keer per week op een weekdag te laten trainen.

De enige oplossing is een tweede training voor de onderbouw op ZATERDAG.

De club, de sportieve cel en de trainers zijn bereid zich voor deze noodoplossing te engageren totdat er een versoepeling komt waardoor alle ploegen opnieuw 2 keer per week op een weekdag kunnen trainen.

We beseffen ten volle dat een training op zaterdag niet evident is maar we willen onze spelers de kans bieden hun favoriete hobby opnieuw 2 keer per week te beoefenen. Na 2 weken zal deze noodoplossing door de sportieve cel geëvalueerd worden: indien de aanwezigheid op de zaterdagtraining onvoldoende is, zal dit initiatief stopgezet worden.

We hopen dan ook op een massale aanwezigheid tijdens de trainingen.

Voor oefenjeugd 1, oefenjeugd 3, alle bovenbouwploegen vanaf U14, onze dames, heren en trimmers verandert er niets aan het trainingsschema van de voorbije weken.

Het nieuwe trainingsschema vanaf maandag 22 februari kan hieronder teruggevonden worden.

Download hier in pdf.

Belangrijk:

1) Je aanwezigheid vooraf aanduiden via twizzit is verplicht

2) Publiek is enkel toegestaan bij spelers tot 13 jaar. In dat geval is slechts 1 persoon van hetzelfde gezin welkom. Broertjes of zusjes blijven thuis. De club moedigt voor alle leeftijden sterk het 'kiss and ride' principe aan.

3) Parkeer je correct tijdens het wachten op je kind. Hou het voetpad rond de stuypenberg ten alle tijde vrij en blokkeer geen opritten (ook niet tijdelijk).