Beste spelers, de laatste wedstrijden van de tweede ronde worden nog afgewerkt en dus staat ook onze seizoensafsluiter voor de deur.

Jullie zijn welkom op zondag 26 mei vanaf 11u00 aan ons clubhuis voor een familietoernooi, randanimatie, eetstand en natuurlijk gewoon een gezellig samenzijn.

Na het grote succes van vorig jaar, zullen er opnieuw kleine familiale matchen georganiseerd worden. Hierbij kunnen spelers hun skills nog eens bovenhalen. Maar ook ouders zullen hun 'hockey skills' mogen demonstreren. De wedstrijden gaan door, afhankelijk van het aantal inschrijvingen tussen 12u-17u. Wij voorzien sticks voor de ouders.

Wil je hieraan deelnemen, schrijf je dan zeker in vóór 22 mei via het formulier. Opgelet: Gelieve per speler het formulier apart in te vullen. 

Wij delen iedereen in een ploegje in op basis van de leeftijd van de speler.

1. U7-U8  2. U10-U12 3. Bovenbouw + dames/heren/trimmers.

Ouders sluiten aan bij hun kind. We houden zoveel als mogelijk rekening met ploeggenoten bij de indeling. Je kan zelf in onderling overleg nadien altijd wisselen van ploegje.

Om het veilig te houden voor de ouders zijn er, vooral voor de bovenbouw, aangepaste spelregels van toepassing. We spelen zonder keepers.

Formulier wedstrijdjes: schrijf je hier in!

Ook ouders die ons een handje willen helpen achter de bar of aan de eetstand, zijn zeer welkom. Hoe meer helpers, hoe korter we de shift kunnen houden zodat iedereen van deze fijne dag kan genieten. 

Formulier helpende handen: schrijf je hier in!