Donderdag 21/11 organiseren we een pasmoment voor de competitiekledij. Dit gaat door in de vergaderzaal van de sporthal van Ninove (direct bij het binnenkomen rechts) tussen 19u en 21u.

Speel je competitie na nieuwjaar is de aanschaf van een outfit (polo's, broekje/rokje en kousen) verplicht. Spelers die pas volgend seizoen in competitie gaan kunnen nu ook al vrijblijvend bestellen.

We raden sterk aan om direct ter plaatse de bestelling door te geven via het formulier op onze website. Wij voorzien een PC, maar dit kan ook via je eigen smartphone. 

Er zal een lijst met de beschikbare nummers per ploeg klaarliggen volgens het principe 'first come, first serve'

Kan je niet komen passen, maar weet je de maat zeker kan je direct het formulier op onze site invullen uiterlijk tot en met zondag 24/11. Maandag 25/11 geven wij onherroepelijk onze bestelling door aan de leverancier, zodat we de truitjes zeker ontvangen voor de start van de tweede competitieronde.

Geef je een nummer in dat al bezet is zullen wij je persoonlijk terug contacteren. De keuze van de naam op de achterzijde is vrij. Bij de ploegen tot U12 nemen de meeste spelers de voornaam. Oudere spelers kiezen meestal voor de achternaam.