Zaterdag 22/06 willen wij terug samen met onze leden het glas heffen op het voorbije seizoen. Het ondertussen gekende recept blijft hetzelfde: een namiddag vol sportief plezier, gevolgd door een receptie en BBQ. Dit alles gaat voor de laatste keer door op de terreinen van VK Ninove. Volgend seizoen hopen we dit in ons eigen clubhuis te organiseren.

Het programma zal in grote lijnen als volgt zijn:

- 13u-17.30u: onderlinge wedstrijdjes voor de jeugdspelers samen met hun ouders en de trimmers

- 18.00u: receptie met cava en hapjes

- 18.45u: start BBQ

Iedereen kan zich inschrijven om die namiddag een wedstrijdje te spelen en deel te nemen aan leuke hockey proeven per ploeg. We roepen de ouders van alle spelers op om zelf ook sportkledij aan te trekken die dag. Zo kunnen ze samen met hun zoon/dochter wedstrijdjes meespelen in een ontspannen sfeer! 

Inschrijven voor het sporttoernooi is noodzakelijk via het formulier op de website. Na verwerking van de inschrijvingen, zullen wij een dagschema opstellen.

Inschrijven voor de BBQ is ook noodzakelijk via een afzonderlijk formulier.

We hopen op jullie talrijke aanwezigheid en zoeken ook nog wat helpende handen die dag voor de toog te bemannen, rond te gaan tijdens de receptie en te helpen met afruimen na de BBQ. Je kan jezelf via het formulier aanmelden, wij verzamelen alle interesse waarna iedereen zijn favoriet tijdsblok kan aanduiden op de vrijwilligerslijst.

De BBQ dient bij voorkeur vooraf betaald te worden via overschrijving. Familie is uiteraard ook welkom om iets mee te komen eten. De prijs bedraagt:

- volwassenen: 20,00 € per persoon (inclusief receptie met cava en hapjes)

- kinderen: 12,50 € per persoon (inclusief receptie met fruitsap en hapjes)