Dender Hockey Ninove

Interesse om de hockeysport te komen ontdekken?

In september organiseren we vrijblijvende initiatietrainingen voor nieuwe spelers van alle leeftijden.

Alle info op de site onder 'Starten met hockey - Proeftraining'.

Momenteel is de aanleg van ons eigen veld druk gaande. We starten de voorbereiding en het competitieseizoen in Pollare en hopen in de loop van september te verhuizen naar de Lebeke. Sowieso hebben wij het terrein in Pollare gereserveerd tot eind september. 

Doordat het terrein in Pollare ook nog gebruikt wordt door andere ploegen en we niet alle uren gekregen hebben die we gevraagd hadden, moeten we in augustus en september aanpassingen aan het trainingsschema doorvoeren. De grootste aanpassing gebeurt op dinsdag, daar we die dag het terrein niet kunnen huren. Voorts zijn er kleine verschuivingen voor sommige ploegen in het aanvangsuur.

Sommige ploegen zullen tijdelijk wat minder ruimte ter beschikking hebben. We rekenen op ieders begrip om deze overgangsfase zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

Kom op tijd naar de training, stoor de lopende trainingen niet en help de trainer mee op te ruimen zodat de volgende groep tijdig kan starten!

De eerste training start op maandag 19/08/2019! Vergeet je lidgeld niet te betalen tegen dan.

Download nieuw schema in pdf hier.

Heb je de initiaties in mei meegedaan en wil je volgend seizoen starten met hockey?

Schrijf je dan nu in via onze site! Alle info onder 'Club - Lid Worden'.

Je kan je vanaf nu uitschrijven bij de club door het formulier in te vullen op de site onder 'club - uitschrijven'.

Stop je met hockey bij onze club, vul dan het formulier op onze website in. Dit is administratief een grote hulp voor ons. Spelers die op 15/08 hun lidgeld niet betaald hebben, worden automatisch geschrapt.

Transferts naar een andere club laat je ons best via mail weten, dan bevestigen we persoonlijk ons akkoord.

Vanaf nu kan iedereen onze nieuwe Dender sweatshirts bestellen! Verschillende kleurcombinaties mogelijk.

Voor deze sweatshirts werken we samen met de firma PS Wear. Hun winkel bevindt zich op de Brusselsesteenweg 304 in Ninove (schuin over Boels verhuring).

Zij groeperen de orders en binnen 2 à 3 weken na je bestelling zal je een mail ontvangen wanneer je de sweater in hun winkel kan oppikken. De betaling gebeurt rechtstreeks aan de club via overschrijving.

Info omtrent de locatie en openingsuren: www.pswear.be

Bestellingen kunnen alleen via het formulier op onze site gebeuren onder 'club - sweatshirt dender'!

Wil je zeker zijn van de maat? Kijk eens rond op training en vraag een model van een andere speler om te kunnen passen.

Ondertussen werd onze omgevingsvergunning goedgekeurd en kunnen we binnenkort officieel starten met de aanleg van het terrein en clubhuis. 

Eerst dienen er evenwel nog heel wat archeologische werkzaamheden te gebeuren. We hopen de aanleg van het terrein rond te hebben tegen eind augustus 2019 zodat we het nieuwe hockey seizoen op de nieuwe locatie kunnen starten!

Hieronder een visualisatie van onze plannen:

 

Proficiat aan onze Red Lions met hun fantastische prestatie: wereldkampioen!

Het was een feest in Brussel!

Woensdag 13/12/2017 werd de notariële akte verleden waardoor ons gebruiksrecht op bijna 3 hectare recreatiegrond officieel is! Een belangrijk moment voor onze club, gezien we vanaf nu gericht naar een bepaald doel kunnen toewerken. Ook al is de weg nog lang, we zijn er van overtuigd dat we samen met al onze leden iets mooi kunnen neerzetten! Let's stick together!

De eerste actie in het kader van “Let’s Stick Together” is een feit.

U14-manager Jan Taildeman leerde TROOPER kennen en wist direct dat dit het geknipte initiatief was om onze club financieel te steunen.

Je kan onze club nu ook steunen door je online aankopen via "Trooper voor Dender Hockey" te doen.

Met TROOPER werken is heel makkelijk. Op onze pagina www.trooper.be/denderhockey kies je je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.

Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen. De shop betaalt een percentje aan onze club. Gemiddeld krijgen wij €5 per aankoop van €100.

Je vindt zeker een online winkel in het TROOPER aanbod. Grote webshops zoals Coolblue, Collishop, CKS, Booking.com, Brussels Airlines, AS Adventure, Mamzel, ja zelfs AliExpress, … steunen onze club als je bij hen iets koopt.

Met Sinterklaas en de feestdagen in het verschiet, maak je niet alleen je kinderen blij maar ook Dender Hockey!

 

Dit weekend werden onze twee nieuwe doelen in gebruik genomen. Wederom topkwaliteit op een zeer correcte en snelle manier geleverd door hockeypartner!

Hoofdsponsor
Shirtsponsors
Onze bouwplannen
Sweatshirts
Lost & Found

Verloren voorwerpen verzamelen we op deze pagina. Graag zelf contact opnemen via mail om deze terug te bezorgen. 

Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

#wearedenderhockey
Wedstrijd Kalender
Onze seizoensafsluiter 2018

© 2019, website powered by Twizzit.com